AGCO Corporation e световен производител и дистрибутор на селскостопанска техника

AGCO Corporation (NYSE: AGCO), световен производител и дистрибутор на селскостопанска техника, предлага по-широка гама от опции за прибиране на реколтата за царевица производители с въвеждането на Серия царевица глави 3200.

„Ние знаем, че нашите производители да събират реколтата в много различни условия, и всеки производител има уникален набор от изисквания за тяхната експлоатация. Серия царевица глави 3200 са нашият най-нов разтвор, за да преминете на производителността и рентабилността на всяка операция „, казва Кейлъб Schleder, AGCO тактически маркетинг мениджър.

Серията 3200 е наличен в 6-ред 30-инчов и сгъваеми 12-редови 30-инчови конфигурации. Всяка версия се предлага с опция за кълцане. Моделите на 12-ред сгъваеми бяха въведени в изложение за земеделска Напредъкът в Буун, Айова, 30 август, докато 6-редови единици ще направят своя дебют в Охайо Farm Science преглед, 20 септември, в Лондон, щата Охайо.

„Този нов удар с глава, е пряк отговор на слушане на исканията на нашите клиенти. Нашата цел с Series царевица главата на 3200 е да предоставим на нашите производители опциите от които се нуждаят, независимо дали това е царевица главата на 6-ред, за да съответства на капацитета на зърно обработка или сгъване главата 12-ред, за да се повиши ефективността на транспорта от едно поле „Schleder продължава.

Серия глави 3200 са на разположение за Massey Ferguson® и Gleaner® комбайни.

С решаващата прозорец реколта времева рамка, нашите оператори са последователно работят, за да направи процеса на събиране на реколтата по-бързо и по-ефективно. 12-ред сгъваема царевица глава 3200 Series е проектирана специално за производителя, който се опитва да намали размера на времето, необходимо да се отделят и пътната главата отделно.

„Способността да се премести на комбайна от нива с нива, без отделяне на царевица главата възлиза на спестено време и повишаване на производителността, това позволява на много от нашите оператори да отделят средства за други ключови функции по време на прибиране на реколтата,“ Schleder добавя.