2014 Mahindra Max 28XL

Самата Рецептата е проста: да започне с желязо шаси гласове достатъчно силна, за да бъде обратно съвместим багер (не трябва първоначално да се поръча като такива), включете надежден Mitsubishi EPA Final Tier 4 (FT4) моторна, добавете мощни хидравлика с пълна Cat I триточков теглич (3PH) способности, и инвентар на трактора с по-големи гуми. За собственика на Max 28XL, че рецептата е допълнително подобрена чрез добавянето на волан, контрол на положението на 3ph, и възможността за хидростатични (HST) или предаване трансфер на смени.

2014 Mahindra Max 28XL Right Side
Както хубаво пакет на Макс 28XL HST е, и колко компетентен пакета работи за задачи като товарач работа, може да попитам защо предлагаме предаване трансфер на смени. Вярно е, че има и такива, които просто като простотата на ръчна трансмисия. Други чувстват повече у дома си с лявата им длан върху волана, лява ръка на совалката, дясната ръка на джойстика на товарача, левия крак на педала на съединителя, и десния крак върху педала на газта. Sound комплекс? Това не е много, но има причина хидростатични трансмисии са толкова популярни. За тези, които не обезсърчават от оживените ръцете и краката, ръчна трансмисия получава повече власт на земята. Колко повече може да попитам. В случай на Max 28XL, силата излитане (ВОМ) конски сили е 1.5 повече за трактори, оборудвани с трансмисии транспорт на товари.

За сравнение: Прочетете ревюто на 2012 Mahindra Max 28XL HST
И докато увеличение от 1.5 може да не звучи толкова много, не забравяйте, на Max 28XL е малка рамка трактор с 28 конски сили. Вече сте способен изпълнител, на седалката-на-на-панталони чувстват, когато се движат от Max 28XL HST до Max 28SL Shuttle е като, „който спадна стероидите в?“ Максималната скорост се движи от 9.7 mph нетърпение 10.9 mph. Това е в движение на трактор от този размер. И обратно увеличаване на скоростта дори по-драматично, скачайки от 5.1 mph за 9.1 mph.

2014 Mahindra Max 28XL Front

При прегледа на Макс 24 май, най-добри хора в Ellington Agway мислеха и ние да се интересуват от проверка на Max 28XL Shuttle. Хю и Мат намекна, че ние ще бъдем доволни, с по-голяма налична мощност. Как бихме могли да се противопоставят?
Предаването на совалка, използван е за настройка на синхронизатор 8F / 8R, който използва лявата работник ръка в традиционен „H“ модел да изберете предавки 1-4, който е позициониран в непосредствена близост до един лост с ниско и високо диапазони. Преден и заден са избрани с помощта на лоста за трансфер разположен точно под волана за пръстите употреба. Това не е с мощност трансфер като 4035 тествахме през август на 2013 г., така че съединителя е необходимо да се обърне посоката. Mahindra комплекти на Max 28XL совалка с ръце и крака дросели, така че можете да задавате RPM на двигателя, ако е необходимо, или просто използвайте педала на газта на стъпалото, за да се контролира скоростта в рамките на по-висока скорост и обхват. Не е като на крачната педала на дясната страна, както на хидро версии позволява на оператора за достъп до сплит спирачките без да се изисква гимнастика и получава пълната ни одобрение. Диференциална достъп заключване се премества в дясната позиция пета.